Вход для предприятий:  

Время
   

Каталог предприятий

Электротехническое оборудование / Компанія ГОЛД МІДЛ, щогли алюмінієві телескопічні, єлектромонтажний інструмент, електровимірювальні прилади, високовольтне обладнання, засоби електрозахисту, м. Дніпро
Адрес:
м. Дніпро, вул. Краснопільска, 9 п.201
Телефон:
(066) 577-69-18, (067) 955-81-18, (093) 955-81-18
Сайт:
E-mail:
gold_middle@ukr.net
Рубрики размещения:
Описание деятельности:

Каталог товарів


Товари та послуги


Про нас


ТОВ "Компанія "ГОЛД МІДЛ"


Компанія"ГОЛД МІДЛ" здійснює комплексне постачання професійного обладнання та інструменту вітчизняних та зарубіжних виробників. Ми пропонуємо інструменти та обладнання для енергетичних і промислових підприємств таких торгових марок — ВАТ «ЕМІ» Н. Новгород, KNIPEX-WERK C. Gustav Putsch, Gustav Klauke GmbH, WERA Herman Werner GmbH & Co. KG, BESSEY TOOL GmbH & Co. KG, HEYCO, Haupa, PHOENIX CONTACT, GREENLEE, Uniroller, CEF srl, ЗРОСТАННЯ, КВТ, ШТОК, HILL, RENNSTEIG, ЕНЕРПРЕД. Запропоновані найменування допоможуть Вам вирішити багато питань, пов'язані з виробничими та ремонтними роботами на підприємстві.


ВИРОБНИЦТВО:


ЩОГЛИ АЛЮМІНІЄВІ ТЕЛЕСКОПІЧНІ (4м  6м  8м  10м  12м  15м)


Використовується для оперативного встановлення різних приймачів, передавальних пристроїв (антен, рефлекторів, камер спостереження, різних датчиків стеження та інше) на висоту до 15 м. Цим забезпечується чимале поліпшення огляду, якості зв'язку + безпека оператора. Дуже корисна конструкція для ЗСУ.


Безперервною перевагою висувних телескопічних щогл є мала довжина конструкції в зібраному стані, швидкість розгортання і збирання, мала вага. Легко транспортується, вільно поміщається в кузов пікапа.


Матеріал каркаса: алюмінієва труба. Швидко розкладаються і швидко складаються, менш ніж за хвилину завдяки спеціальним фіксаторам секцій. Міцні та стійкі, завдяки широкій основі. Легко регулюються за висотою, максимальний винос 15м. 


Спеціальна верхня насадка легко знімається разом з антеною або іншим обладнанням, що гарантує швидкість складання, економить час і сили.


- Обладнання для опресування кабельних наконечників та гільз - гідравлічні та механічні преси (ПРГ, ПГР, ПГ, ПК, ПРМ, ПМ, РМП, ПКМ, ПКГ, ПГП, НХ и др.), преси порохові (ППО, ИП, ПВ), прес-кліщі - діапазон обтисканих перерізів от 0,5 до 1000 кв.мм., а також обладнання для опрессовування неізольованих алюмінієвих и сталеалюмінієвих проводів апаратними, з'єднувальними та ін. типами затисків.


- Обладнання та інструмент для проведення кабельних робіт (прокладка, обробка, зняття ізоляції, ремонт кабельних линій).


- Обладнання для дистанційного проколу кабелю (порохове та гідравлічне).


- Ножиці кабельні та секторні кабелерізи (тип - КТ, К, НС, СС, ХС, НСТ, НК та ін.) для різки кабелю диаметром до 130 мм., в т.р. броньованого, ножиці для різки катанки, сталевого прутка.


- Тросорізи ручні секторні та гідравлічні (Т, КТ, ТГС) - різка троса до 50 мм; арматурорізи гидравлічні (АР, АРГ) – різка арматури до 22 мм.


- Обладнання для роботи з струмопровідними шинами (різання, згинання, на ребро, перфорація – ШР, ШГ, ШД, ШП).


- Обляднання для пробивання отворів у сталевих листах до 3 мм.


- Знімники гідравлічні з вбудованим та виносним насосом (O охоплення. частини від 50 до 600 мм., зусиллям до 50 т.)


- Інструмент для роботы під напругою 1000В: кліщі, кусачки, плоскогубці та ін.


- Засоби електрозахисту, освітлювальне обладнання, електровимірювальні прилади.


- Пошукова техніка: рефлектометри, течерозшукачі, трасошукачі, трасодефектошукачі, кабелешукачі.


- Лінійна арматура ЛЕП: арматура зчіпна, підтримуюча, натяжна, сполучна, контактна, захисна; арматура контактної мережі залізниці; різні монтажні пристрої та інструмент.


- Кабельні муфти, кабельні наконечники та гільзи, ізольовані наконечники, роз'єми, з'єднувачі, апаратні затискачі та ін.


- Електрощитове обладнання.


- Світлотехнічна продукція.


Ми цінуємо своїх замовників і готові всіляко заохочувати їхню прихильність до нашого підприємства. Ми завжди знаходимо індивідуальний підхід до партнера. Залежно від обсягу продукції, що купується, нами передбачена гнучка система знижок, ми готові розглянути всі варіанти взаємовигідного співробітництва, і нашим девізом, як раніше, залишається:


«Надійність, порядність та результат»


З більш детальною інформацією Ви зможете ознайомитись відвідавши наш сайт: https://goldmiddle.prom.ua


Телефон:


(067) 955-81-18, (093) 955-18-18, (066) 577-69-18


E-mail: gold_middle@ukr.net


м. Дніпро, вул. Краснопільска, 9 п.2